Wat kost een uitvaart?

Voor uw uitvaart is veel mogelijk, maar uw persoonlijke wensen bepalen de uiteindelijke kosten van de uitvaart. Zo is een begrafenis vaak duurder dan een crematie. Bij begraven moet u bijvoorbeeld denken aan kosten voor een grafsteen, grafrechten en grafonderhoud. Bij een crematie kunt u kiezen voor een urn of asverstrooiing. Bij het regelen van een uitvaart komt veel kijken. Het is niet alleen de plechtigheid zelf, maar er zijn veel bijkomende kosten.

Voor een overzicht van de verzekerde kosten verwijzen wij naar ons pakketoverzicht. Indien u op onderstaande link klikt kunt u een overzicht van het huidige pakket opvragen.

Pakket opvragen

Het is belangrijk te weten dat de commerciële waarde van ons pakket veel hoger ligt dan de pakketwaarde. Dit wil zeggen dat men voor een zelfde dienstenpakket elders veel meer betaald.

Naast deze verzekerde kosten kunnen er meerkosten ontstaan. Hierbij moet men denken aan kosten voor een andere dan de standaard kist, of een andere vorm van rouwvervoer. Ook de kosten van een koffietafel en een grote groep genodigden vormen meerkosten. Tevens kan men kiezen voor kleinere of grotere bloemstukken.
De uiteindelijke kosten van de uitvaart worden dus bepaald door de wensen van de overledene c.q. de nabestaanden.